Rasteplassens tilbud

Rasteplassen er en ideell organisasjon med formål om å hjelpe mennesker i Grimstad og omegn som på en eller annen måte sliter med livet, har rusproblemer, økonomiske problemer eller på annen måte har behov for hjelp. Hos Rasteplassen er alt gratis.

Det er en grunnleggende verdi for Rasteplassen at alle mennesker møtes på en god måte, med medmenneskelighet, omsorg og respekt.

Gratis kafé og matutdeling

Rasteplassen har åpen kafé hver tirsdag hvor vi tilbyr et gratis måltid i kaféen og matforsyninger til de som trenger det.

Kaféen har åpent hver tirsdag fra kl. 11-14
Sted: : Misjonskirka sine lokaler, 2. etasje.

Klær og husholdningsutstyr

Så langt det er mulig hjelper vi med klær og nødvendig husholdningsutstyr. Rasteplassen er for alle som trenger denne type hjelp, uansett årsak og livssituasjon forøvrig.

Jentekveld

Vi arrangerer “jentekveld” annenhver torsdag i oddetallsuker fra kl. 18-20. Vi lager mat, spiser, skravler og tilbringer tid sammen i hyggelig selskap.

Barnebursdag

Gjennom Grimstad Kommune kan vi arrangere bursdagsfeiring for barn i barneskolealder og inntil 12-15 gjester. Søk om feiring av barnebursdag her.

Babypakke

Vi vet at den første tiden med nyfødt er sårbar. Vi tilbyr derfor pakker med basisprodukter til baby. Pakken inneholder også noe hjemmestrikket fra et frivillighjerte. Søk om gratis babypakke her.

Hjerte til hjerte - felles julefeiring

Hver julaften arrangerer vi arrangerer felles julemiddag i Misjonskirkens lokaler. Du er hjertelig velkommen! For de som av ulike årsaker ikke kan komme kan vi levere julemiddag eller råvarer hjem. Les mer og meld deg på.

Collage av bilder fra Rasteplassen